fredag 31. juli 2009

Slik vil vi ha Eminem!

Endelig er Eminem tilbake slik vi vil ha ham! I disse-mode! Etter det mye omtalte "forholdet" mellom ham og Mariah Carey, som i følge frøken Carey langt i fra var noe forhold og påfølgende bloggerier og musikkvideo parodiering, så kommer Eminem med harde skyts om hva han kan finne på å gjøre dersom hun og hans ektemann Nick Cannon ikke holder kjeft.. Hør sangen her:

Og dersom dere vil lese med på teksten, så har den godeste Perez Hilton vært så snill å legge ut hele teksten på sin blogg.

Jeg har savnet den skikkelig frekke kjeften til Eminem, men her er han tilbake, og flow og tekst er så flott så flott!

VG artikkel

4 kommentarer:

  1. Frekke og umodne folk trenger vi ikke i musikkbransjen. Eminem skulle aldri ha fått lov til å produsere musikk med slike provoserende tekster. Psykisk syk er han også. Derfor ønsker jeg han vekk fra musikkindustrien.

    SvarSlett
  2. Nancy, liker du han ikke, så trenger du ikke å høre på ham. Easy as that! Og ikke døm Eminem etter to eller tre sanger, for han lager så mye forskjellig type musikk. Han er en serriøs tøffing på en side, og en komiker på en annen side.
    Noen gang hørt Lose Yourself?

    Eminem er mannen vi elsker å hate. Og hvor får han motivasjonen fra? Jo nemlig, folk som hater han og protesterer mot ham. Jeg hadde ikke hørt om Eminem før folk begynte å gå i protest mot ham. Jo mer folk hater og protesterer mot han, jo mer oppmerksomhet får han.

    Tenk på det du! Du er en av de som gir Eminem krefter til å lage musikk...

    SvarSlett
  3. Jepp, mannen er tilbake! Akkurat som vi liker det. Og jeg må ærlig innrømme at selv om han alltid har scoret høyt hos meg havner han bare enda høyere opp på lista når han disser Mariah. Makan til brødhue skal en lete lenge etter!

    SvarSlett
  4. Vil vel egentlig si meg enig og uenig... Han er ikke tilbake, han lagde akkurat samme tekster på Re:Lapse... Blant annet Bagpipes from Baghdad og We Made You. Og til Nancy, du må ha hørt lite for å ha et så stereotypisk blikk på musikken og tekstene hans...

    Eminem-elsker

    SvarSlett